Ana Sayfa Ziyaretçi Defteri Dilek Kutusu Fotoğraf Albümü Dosyalar Bölümü

Online kişi  7
Güvenli İnteret
TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINDA MATEMATİK DALINDA BÖLGE BİRİNCİSİYİZ

25-29 Mart 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen 44. TÜBİTAK Araştırma Projeleri Bölge Yarışmasında Matematik Öğretmenimiz Cahit GÜNEŞ’in danışmanlığında öğrencilerimiz Ömer Faruk CANPOLAT, Şiyar POLAT’ın hazırlamış olduğu  “Üçgende Eşitsizliğe Farklı Bir Yaklaşım” projesi; Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Karaman, Kilis ve KKTC nden toplam 1119 proje arasından Matematik dalında bölge BİRİNCİSİ seçildi. Projemiz 19–24 Mayıs 2013 tarihlerinde Türkiye Finallerine katılarak Akdeniz bölgesini temsil edecektir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz. Geçen yıl okulumuz Matematik dalında Türkiye birincisi olmuştur.

ATATÜRK

Site İçi Arama

Atatürk Köşemiz
Olimpiyat Takımlarımız